lauantai 18. kesäkuuta 2011

Tämänkin idean toteuttamiseen meni vain noin viisi vuotta

Kun muutin Helsinkiin, aloin tietysti heti tutkia mahdollisia lenkkireittejä. Yksi mielenkiintoinen vaihtoehto oli lenkki Vanhankaupunginselän ympäri, ja kävin jopa kerran kiertämässä lenkin pyörällä, mutta en jostain syystä koskaan käynyt "villeinä juoksuvuosinani" juoksemassa lenkkiä.

Koska elän nykyään villisti ja vaarallisesti, päätin reilu viikko sitten juosta lenkin vihdoin. Valmistauduin mittaamalla lenkin. Tulokseksi sain noin 16 km, eli kierros sopisi hyvin lyhyeksi pitkäksi lenkiksi (onpa aika terävästi ilmaistu...).

Alkumatkan maltoin hölkätä riittävän rennosti, mutta sitten karvanoppahumppa vei mukanaan (pitäisi ehkä ladata soittimeen jotain HÖLKKÄÄN sopivaa musiikkia), ja juoksin ehkä vähän turhan reippaasti. Ajattelin, että koska lenkki on noinkin lyhyt, sen voi huoletta juosta rentoa vauhtia. Loppumatkasta jalkoja alkoi kuitenkin vähän väsyttää (joten piti valita vielä reippaampaa humppaa, koska loppua kohti hidastuva vauhti on merkki huonosta kunnosta), ja kun pääsin kotiin, kello oli yllättävän paljon. Piti sitten mitata matka uudestaan, ja hupsista, sehän olikin 19,5 km.

Oli kyllä kohtalaisen nälkä, kun pääsin kotiin. Oletteko koskaan kokeilleet höylätä voita juustohöylällä ruisleivän päälle?

PS. Miksiköhän olen näin lihava?

Ei kommentteja: