keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Ei riemulla rajaa

Hilipatihei. Tuli käytyä lenkillä. Olipa taas mukavaa. 9,6 km, josta 5,5 km "reippaasti", eli niin, että viimeiset 100 m meni suunnilleen verta oksentaen. En tiedä, teenkö jotain väärin "reippailla" lenkeillä, koska kyllä minulla aina pullistuu silmät päästä viimeisen kilometrin aikana. Mutta olisi niin tylsää juosta hitaammin! Kyllä joskus pitää tuntea vähän tuskaa!

Pitäisi ehkä joskus ottaa aikaa joltain "reippaalta" lenkiltä, että tietäisin, onko se "silmät pullistuu päästä" -vauhti jotain 6 min/km-luokkaa...

Ihmisten lenkkipukeutuminen jaksaa kyllä ihmetyttää minua. Eikö ihmisille tule järjettömän kuuma niissä pitkissä trikoissa ja pitkähihaisissa paidoissa? Hulluimmilla on takitkin päällä. Itsehän siis vedän alushousujen kokoisissa shortseissa ja hyvin ohuessa (suunnilleen läpinäkyvässä) t-paidassa. Pärjää helteelläkin. Ehkä muut kunnioittaa muiden ihmisten silmiä? Minä en.

Ai niin, väänsin vähän lihaskuntoakin. Ehkä sitten joskus ei enää ihmisten silmiin satu, kun juoksen läpinäkyvässä paidassani vastaan.

Ei kommentteja: