maanantai 27. kesäkuuta 2011

Taisi olla liian hyvää musiikkia, kun ei ole otsikkoakaan valmiina

Juoksublogini on paljon parempi kuin koirablogini. Tämä ei ole mielipide, tämä on fakta. Veikkaisin, että siihen on kolme syytä:
1) juokseminen on tällä hetkellä mukavampaa kuin koiratouhut
2) en ole saanut puhua juoksusta riittävästi suunnilleen ikinä, joten sanottavaa riittää
3) juostessa on paljon aikaa ajatella kaikenlaista, eli myös sitä, mitä voi kirjoittaa blogiin; agilitytreeneissä ei oikein ajatella epäoleellisuuksia (tai jos ajattelee, kannattaa lähteä kotiin...)

Mutta tänään ei oikein ole mitään nasevaa sanottavaa. Juoksin 9 km vauhtileikittelyä, joka oli tänään ihan aitoa vauhtileikittelyä, eikä hampaat irvessä raastamista. Kiihdytyksiä taisi tulla 8? Vasta pari viimeistä kiihdytystä sai lihaksiin mukavan poltteen, kun kiihdytys päättyi ylämäkeen. Muuten koko lenkki oli mukavan rento.

Tai no, kyllähän minä tänäänkin hämmästelin ihmisten lenkkipukeutumista. Yhdellä hölkkääjällä (naisella tietysti) oli capripituiset collegehousut ja TAKKI! HEEEEI! Ei minua ihmisten kesäpukeutuminen muuten kiinnosta, mutta eikö ihmisille tule kuuma? Kai ihmiset haluaa nauttia juoksemisesta? Voiko juoksemisesta nauttia, jos on parinkymmenen asteen lämmössä TAKKI PÄÄLLÄ? Vastaan tuli tasan yksi nainen, joka oli yhtä kevyesti pukeutunut kuin minä (eli shortsit ja toppi, ei siis mitään kovin hurjaa ja perverssiä). Teki ihan mieli nostaa peukut pystyyn.

2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Jos takki päällä juoksemisessa on sama idea kuin saunabeltissä? On kuule paljon kevyempi olo lenkin jälkeen, kun on puolen tunnin lenkin aikana hikoillut kilon nesteitä pihalle.

Outi kirjoitti...

Ehkä joka kymmenes takkijuoksija on painoluokkaurheilija? Muut vaan arvioivat sopivan vaatetuksen hieman väärin.