maanantai 20. kesäkuuta 2011

Juoksee supien kanssa

Näköjään agility aiheuttaa minulle nykyään aivan suunnatonta ahdistusta: SM-kisojen aikana piti juosta yli 25 km, ja tänään koulutusryhmän möllikisojen jälkeen oli pakko lähteä lenkille.

Matkaan lähdin joskus yhdentoista aikoihin, ja oli niin ihanan viileää, ettei pitkähihainen juoksupaita ollut yhtään liioittelua. Väitän lenkkiä vauhtileikittelyksi, mutta todellisuudessa kiihdytykset menivät ajoittain ehkä vähän raaston puolelle. Ulkoilureiteillä ei ollut ruuhkaa, ei tarvinnut väistellä koirankusettajia, mutta pari kertaa piti vähän jarrutella kesken kiihdytyksen: kerran tien yli juoksi kettu, kerran kaksi supikoiraa(?). Juoksin reilut 9 km, kiihdytyksiä taisi tulla ehkä 6-8.

Pitäisi ehkä ruveta tyhjentämään piilarivalikoimaa - perushölkässä silmälasit on ok, mutta juostessa lasit pomppivat liikaa.

Ai niin, pyöräilin tänään hallille ja takaisin, kilometrejä kertyi yhteensä kai noin 20. Yllättävää, että juoksu tuntui noinkin mukavalta jo pari tuntia pyöräilyn jälkeen... Voisi joskus oikein tehdä yhdistelmätreenin, ettei sitten Kuopiossa tarvitsisi niin järkyttyä siitä, miten kaamealta juoksu tuntuu.

Ei kommentteja: