perjantai 15. heinäkuuta 2011

Oivoi, tästä tämä alamäki alkoi

Innostuin agilitysta, ja HETI alkoi päivitykset laahata (jäi yksi lenkkiraportti väliin), JA tajusin, etten laskenut yhteenvetoakaan viime viikosta. Voihan kuppa.

Maanantaina ja tiistaina lepäilin (maanantaina olin agikisoissa töissä ja tiistaina kävin treenaamassa kolmen koiran kanssa), keskiviikkona juoksin kevyen vauhtileikittelyn. Torstaina söin kuin sika - tai jos ihan rehellisiä ollaan, olen syönyt koko viikon kuin sika. Ennen keskiviikon lenkkiä söin 330 g suklaata. Hups.

Tänään juoksin 9 km rennon reippaasti, loppua kohti kiihdyttäen (ja verryttelyt 1,3 km lenkin alussa ja 1 km lopussa). Oli tarkoitus testata, millaista vauhtia jaksaisin ehkä maratonilla juosta, mutta... En oikein usko, että jaksaisin tuota vauhtia koko maratonia. Ei ollut erityisen hengästynyt, saati sitten tuskainen olo, mutta meno tuntui ihan juoksulta. 9 km meni tasan 50 minuuttiin, eli kilometrivauhti oli 5:33 min/km. Maraton menisi tuolla vauhdilla aikaan 3:54 (ja risat). Maratonennätykseni on 3:55. En ehkä yritä juosta maratonilla viiden ja puolen minuutin kilometrejä : D

Viime viikon saldo:
Ma: 7,2 km hölkkä + kävely (+ lihaskunto)
Ti: 9 km vauhtileikittely
Ke: 6 km peruskestävyys
To: lepo
Pe: 7 km vauhtikestävyys + 4 km verryttelyt
La: lepo
Su: 28 km
Yhteensä 61,2 km.

Ei kommentteja: