maanantai 22. huhtikuuta 2013

Vedenpaisumus (ja viikot 7 ja 8 ja mitä näitä nyt on)


Treenaan Extreme Runille. Maa on suunnilleen sula, joten piti päästä pitkästä aikaa sulalle hiekkatielle OMALLE reitille juoksemaan. Maa on sula, sen päällä on 20 cm vettä... Normaalisti tähän aikaan vuodesta lenkillä välttelen vesilätäköihin astumista ja sukkien kastumista, hyppelen ja kiertelen. On mahtava tunne todeta, että PASKAT ja juosta lätäkköön (= tulvivaan Vantaanjokeen) polvea myöten. Kovin pitkää lenkkiä ei märissä vaatteissa vaan huvita juosta, ainakaan jos sää ei ole ensiluokkaisen huikea... Pitänee ottaa nyt kaikki irti tulvasta ja tuhota vanhat juoksukengät lopullisesti.

Alkaa pikkuhiljaa mennä vähän huonosti yhteenvetojen kanssa. Viikolla 7 minulla oli pieneläinortopediaa ja burnout, saatoin käydä lenkillä tai olla käymättä. Suklaata ainakin söin. Ja dallaspullaa.

Viikolla 8
Ma: ?
Ti: ~7 km hölkkä + lihaskuntotreeni kotona
Ke: ~7 km hölkkä
To: 10 km pyöräily + 20 min crosstrainer (raahasin sisustuselementin parvekkeelta sisään) + lihaskuntotreeni kotona
Pe: ~7 km hölkkä
La: ~8 km hölkkä
Su: 6 km hölkkä (ks. kuva)

Tangolla en ole roikkunut kolmeen viikkoon, saa nähdä, miten kovasti kiroiluttaa, kun tänään vihdoin kiipeän tangolle. Voi tehdä kipeää. "Painonpudotuksesta" ei enää kehtaa edes puhua, tällä hetkellä tilanne on +2,5 kg. WTF?

Ei kommentteja: