sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Suuren yleisön pyynnöstä

KYMMENEN VIIKKOA PALAA TÄHÄN MAAILMAAN!

"Suuri yleisö" on tietysti sarkasmia, ja sen maratonflopin jälkeen olisi hyvä keksiä joku uusi blogi ja unohtaa, että olen koskaan aiemmin mitään jumppablogia kirjoittanutkaan. Mutta koska olen laiska ja mielikuvitukseton, Kymmenen viikkoa saa jatkaa tässä.

Tällä kertaa "noin kymmenen viikon projektina" on (äärinaisellinen) kesäkuntoprojekti. Kaikki kunnia "koiraurheilun" harrastajille, mutta eihän tässä nyt ihan täydessä tikissä olla, vaikka "koiraurheilua" onkin harrastettu aktiivisesti. Näkee kyllä, että on syöty pizzaa kisareissulla ja skipattu laittoman monta juoksulenkkiä ja lihaskuntotreeniä... 

Kevään tavoitteena on lisätä lihasta, vähentää läskiä ja parantaa yleistä fysiikkaa (voimaa, kestävyyttä ja notkeutta). Nillittäjät toki huomauttavat, että lihaksen kasvattaminen ja rasvan vähentäminen ei onnistu samaan aikaan, mutta kieltäydyn uskomasta. KATSOTAAN. Niin, ja jossain kevään-alkukesän aikana juoksen puolimaratonin alle kahteen tuntiin.

Lajeina on tällä kertaa vanhan tutun juoksun (köh, hölkän...) lisäksi tankotanssi. Täten myös julkisesti julistan panostavani projektiin myös ruokavaliota miettimällä. SYÖN PRODEE KASVATAN HABAA. Enkä vedä hulluja mättö-övereitä.

Alla taitavasti muokattu kuva siitä, missä nyt mennään. Kuvasta ei saa esittää kritiikkiä, se on minusta hysteerisen hauska.


Toivotaan, että kesään mennessä minusta hävinneen läskin ja itsekritiikin tilalle on tullut sen verran lihasta ja taitoa, ettei yhtä huomaamattomia muokkauksia enää tarvita! Vertailukuva tulee sitten kymmenen viikon kuluttua, jos en ole siihen mennessä pudonnut päälleni.

1 kommentti:

N kirjoitti...

Suuri yleisö on tyytyväinen tauon päättymiseen!